Puh.

040 5317577

Email

info@ktphysiotraining.fi

Avoinna

sopimuksen mukaan

Ryhmäliikuntapalvelut

Ryhmäliikuntapalvelut -kategoria pitää sisällään erilaiset liikunnalliset aktiviteetit pienryhmille (max. 10 hlö). Liikuntamuotona voi olla lähes mitä tahansa pallopeleistä joogaan tai vesijuoksusta kuntosaliharjoitteluun. Tunnit suunnitellaan kunkin ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaisesti joko tiettyä lajia tukeviksi tai yleiskuntoa kohottaviksi liikuntahetkiksi.

Mikäli haluat ryhmällesi räätälöidyn liikuntatunnin tai sarjan tunteja, ota yhteyttä meihin joko sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Tyhy -paketit

Erilaiset työhyvinvointipaketit räätälöidään kullekin asiakkaalle heidän omien toiveidensa mukaisesti. Pakettiin voidaan sisällyttää erilaisia kuntoliikunta- tai kehonhuoltotunteja, luontoliikuntaa tai opastettuja luontoretkiä (ks. myös Luontopalvelut). Pienemmille ryhmille (max. 8 hlö) myös erähenkinen ruokailu ja/tai nokipannukahvit on järjestettävissä.

Tyhy -pakettien osalta ota yhteyttä meihin joko sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro, millaisen paketin haluaisit tarjota työntekijöillesi.