Puh.

040 5317577

Email

info@ktphysiotraining.fi

Avoinna

sopimuksen mukaan

Luonto-opastukset

Kouvolan seudulla on paljon mukavia päiväretkikohteita, joissa voi vierailla joko omatoimisesti tai vaikkapa alueen tuntevan oppaan ohjauksessa. Luonto-opastuspalvelut kattavat muutaman tunnin ohjatut retket vaikkapa valokuvausteemalla alueen kasvistoon ja maisemiin tutustuen. Nuotion virittelykin onnistuu, ja tarvittaessa voimme järjestää nuotion ääreen nokipannukahvit.

Retket ja vaellukset

Vedämme tilauksesta myös kauemmas suuntautuvia retkiä (päivän kestäviä tai yön yli -minivaelluksia). Retkillä opastamme luonnossa liikkumista sekä kertaamme yhdessä suunnistustaitoja ja muita luonnossa liikkumisen peruselementtejä (leirin pystytys, tulenteko, retkiruokailu, yöpyminen maastossa jne). Mikäli koet, että haluat vahvistaa taitojasi ennen omatoimista retkeilyn aloittamista, niin tiedät mihin ottaa yhteyttä.

Tarvittaessa lähdemme myös pidemmille vaelluksille eräoppaaksi. Tällöin palveluihimme kuuluu yhdessä asiakkaan kanssa tehtävä turvallisuussuunnitelman laatiminen, reitin suunnittelu ja vaelluksen vetäminen, varustelistan laatiminen, eräruokailut (ruoan määrän ja laadun varmistaminen) sekä tarvittaessa puuttuvien varusteiden hankkiminen esim. vuokralle.

Retki- ja vaellusasioissa ota meihin yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.