Puh.

040 5317577

Email

info@ktphysiotraining.fi

Avoinna

sopimuksen mukaan

Ihminen nimen takana

Nimen KT PhysioTraining takana häärään minä, Katariina Tirkkonen. Olen Kuusankoskella asuva reilu nelikymppinen nainen, jolla on takanaan työuraa ja ammatteja monelta eri alalta. Taustalta löytyy koulutusta kaupalliselta alalta, tekniikan puolelta, akateemisesta maailmasta, ja toki myös työkokemusta näiltä jokaiselta.

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2010 asti: alkuun harrastuspohjalta ja v. 2016 alkaen täyspäiväisesti.

Pitkä tie ihmisen toimintakyvyn pariin

Monista ammateista ja työpaikoista huolimatta ja monien mutkien kautta päädyin hakeutumaan hierojakouluun, josta valmistuin 2016 lopussa koulutetuksi hierojaksi – ja sillä tiellä olen siis edelleen. Ala tuntui alusta lähtien itselleni oikealta, joten olen pyrkinyt jatkuvasti lisäämään tietotaitoani erilaisillä lisäkoulutuksilla ja -kursseilla. Samana vuonna kävin myös joogaopettajakoulutuksen (RYT200), joskin joogaa olen ohjannut jo vuodesta 2010 saakka. Vuonna 2020 toimin hetken aikaa hierojaopettajana Lappeen Hierojakoululla, jonka sisarkoulusta Lahdesta aikanaan valmistuin. Lukuvuoden 2020-21 opiskelin avoimessa AMK:ssa fysioterapiaa, ja vuoden 2022 alusta jatkan opiskeluja kohti sekä fysioterapeutin että liikuntaneuvojan/PT:n tutkintoja.

Ulkoilma on myös aina ollut iso osa elämääni, ja jo pienestä pitäen olen kulkenut vanhempieni ja perheeni mukana Lapissa. Teini-ikäisenä päätin seurata äitini jalanjäljissä eräopaskoulutukseen, ja tuon kauan aikaa sitten päätöksen toteutin v. 2019: hain opiskelemaan alaa, ja valmistuin koronan sävyttämien opiskelujen jälkeen vuoden 2021 alkupuolella erä- ja luonto-oppaaksi.

Aktiivista ulkoilmaelämää

Harrastan tällä hetkellä aktiivisesti kiipeilyä (sporttikiipeily + boulderointi), polkujuoksua ja avovesiuintia sekä käyn säännöllisesti retkeilemässä valokuvausharrastuksen tiimoilta. Lisäksi käyn vuosittain tekemässä muutamia pidempiä vaelluksia Lapissa niin soolona kuin yhdessä ystävieni kanssa.

Satunnaisesti (ja ennen kaikkea kausiluonteisesti) kaivan esiin myös sukset, lumikengät, kajakin ja SUP-laudan. Kuntosali, liikkuvuusharjoittelu ja jooga kuuluvat myös säännöllisiin harrastuksiini.


Mitä kaikkea näiltä sivuilta löytyy?

KT PhysioTraining yhdistää kaikki tietämykseni ja osaamiseni yhden yrityksen alle. Lähtökohta on opastaa ihmisiä kohti terveempää elämää ja parempaa toimintakykyä jokaisen fyysiset ominaisuudet ja rajoitukset huomioiden. Käy siis ihmeessä tutustumassa tarkemmin tarjoamiini palveluihin: